Benzer bir huyumuz var. Ben de normal konuşmalarda uzun uzun yazarım. Makale yazmayı da çok istiyorum ama uzun zamandır bir defa bile gayret edip de bugün bir tane yazayım diyemedim. İçimden hiç gelmiyor. Onun yerine film açıyorum. Filmden sonra yazarım diyorum ama yine tık yok. Ben bunu şunlara bağlıyorum. Yazdığım makaleden bana anında para gelmediği için motive olamıyorum. Günlük 1000-2000 hitli bir sitem olsa, aylık bir gelir kazansam ve makalem boşuna gitmicek olsa kesin yazardım heralde. Ama şimdi yazsam da 100-200 kişi anca okuyacak, kısa vadede ne para gelecek ne bişey. Herhalde ondan kaynaklı. Yoksa bilim, uzay, yazılım, inşaat vs. meraklı olduğum konularda yazmayı çok istiyorum. Bir diğer şey de yazacak konu bulamamak. Azbuçuk motive olsam yazacak konu bulamam. Yazacak konu bulsam o an makale yazma hevesim olmaz. İkisini nasıl aynı anda denk getireceksem artık. Sürekli yeni bir site kodluyorum veya açıyorum ama öyle bir kenarda kalıyor. Kararsızlık da kötü bir şey. Eticarete mi girecem, blog mu açacam, forum mu olsun, sohbet sitesi tutar mı derken sürünüp gidiyorum valla. Yazdığım scripti satayım dedim en son, özellik bakımından rakiplerini geçmez, hele ki wordpress varken. Fiyatlar da az zaten. O da kaldı yani :)
Bir derman/ilaç/merhem/çare/yol/yordam bulursanız mutlaka bana da haber verin. Karşılığımda ezbere bildiğim tüm sureleri okurum sizin için :)
Edit; Yine 1 makale kadar yazmışım işte. Direkt bunu burdan silip siteye mi yapıştırsam ne yapsam.