Yeni yapı bir binaya taşındığımız için benzeri bir olay benimde başıma geldi. Bir çok firmayla görüştüğümde prosedür çok uzundu ve belirsizdi. Superbox kullanımı zorunlu hale geldi diyebilirim fakat tavsiye ederim.
geçenlerde geldiler internet alıcakmısnız süperbox kuruldu başka firmalar kurulum yapamaz falan dediler *************a kaldı yani
@serkan64 Serkan bey eğer bina yeni yapılmış bina ise. Altyapı olmaması normaldir. Buraya fiber alt yapısı çekildi. Fakat cihaz başvurusu yapılması için topluca ************a müracat yaptıktan sonra 1-3 ay süre içerisinde binaya GPON dediğimiz cihaz bağlanır. Burdan sonraki adım ise internet aboneliğinizi aktif edip size ayrılan portdan binanıza kablo çektirmenizdir. Çünkü ******* her binaya fiber dolabı koymak zorunda değil. Binada internet aboneliği olan veya başvuru sayısına bakarak öncelik tanır.
kardeşim altyapı yoktu kuruldu zaten suanda sadece ************ benden alıcaksın interneti başka firma sana kablolu internet veremez diyor ben bunun çözümünü arıyorum nasıl alabilirim diye onu danısıyorum bu arada süperbox mu ne kurmuslar gelen adam öyle bişeyler dedi