Zeus Yachting olarak geniş ve kaliteli yat ağımız ile müşterilerimize 2005 yılından bu tarafa kalite bir şekilde boğaz turu atma imkanı sunuyoruz. Yat kiralama hizmetimizin yanında yat üzerinde çeşitli organizasyonları yerine getirme gibi farklı imkanları değerlendirme seçeneği sunuyoruz. Yapmış olduğumuz hizmetin kalitesini arttırmak amacıyla farklı yat seçeneklerini müşterilerimizin hizmetine sunuyoruz. Teknelerimiz 14 metre ile 35 metre arasında değişiyor. Ekonomik ve lükse seçeneklerinden istediğiniz tercih ederek boğazın eşsiz güzelliğini deniz üzerinde gezerek görebilme imkanına sahip olabilirsiniz.

Yurtdışından gelen müşterilerinize boğaz turu attırma, evlilik yıldönümü kutlama, sevdiğiniz kadına lazerli evlilik teklifi yapmak gibi hizmetlerimizde bulunuyor. Ayrıca isterseniz kadınlara isterseniz de erkeklere özel bekarlığa veda partisini boğazda gerçekleştirmenize imkan veriyoruz. Çok sayıda deneyimli personelimiz sayesinde müşterilerimize tüm organizasyonları gerçekleştirirken gerekli hizmet kalitesini sunuyoruz.

Boğaz üzerinde sevdikleriniz gezintiye çıkmak, hayatınızın aşkı ile bu özel anı yaşamanız vermiş olduğumuz hizmet sayesinde mümkündür. Farklı seçenekler ile hizmet vermemiz sayesinde her türlü ekonomiye hitap ediyoruz. Hizmetlerimizi saatlik, günlük veya haftalık olarak alabilirsiniz. Günün her saatinde boğaz turu hizmeti veriyoruz. Sabahın erken saatlerinde boğaz turu atabileceğiniz gibi aynı zamanda gece boğazı ışıltılı dünyasına adım atmanız mümkündür. Deneyimli kaptanlarımız ile bu özel turu atarak hayatınızda unutması mümkün olmayan bir anı katabilirsiniz.

Zeus Yachting olarak müşterilerimize yemekli ve içkili organizasyonlar sunuyoruz. Yemekli organizasyonları tercih etmek isteyenlere farklı yemek menülerimizi sunuyoruz. Etli, tavuklu veya balık menüsünü tercih edebilirsiniz. Dünyanın en güzel boğazı olarak kabul edilen İstanbul boğazında sevdikleriniz ile gezintiye çıkabilir, iş arkadaşlarınız ile güzel bir toplantı yapabilirsiniz ya da sevdiğiniz kadına evlilik teklifini burada edebilmeniz için bizimle iletişime geçmeniz yeterli olacaktır.

Hizmetlerimiz
Boğaz Turu
Ada Turu
Karadeniz Turu
Yatta Doğum Günü
Yatta Evlilik Teklifi
Yatta Evlilik Yıldönümü
Yatta Lazerli Evlilik Teklifi


Hizmetlerimizden Yararlanmak İçin Bizimle İletişime Geçiniz.
Zeus Yachting