Bugün kaymakamlığa gittim özel güvenlik müdürlüğünden özel güvenlik kimlik başvurusu yapacaktım karşıma bir dosya cıktı. 2017 yılında Bursa Siber suçlar tarafından açılmış konusu ise "kişisel verilerin hukuka aykırı olarak verilmesi".
Ben bu sitede sadece bir kaç sunucu güvenliği ve siber saldırı türleri hakkında konu açmıştım. Kişisel veri paylaşmadım. Beni bugüne kadar kimse aramadı. Simdi karşıma çıktı ne yapmam lazım?
04.10.2019 ertesi gün öğrendiklerim
Araştırdım buldum dosyayı Bursa siber suçlardan emniyete gitmiş dosya no değişmiş 2 kere sordum araştırdılar isminiz bu dosyada yok dediler. Ama özel güvenlik müdürlüğünde hala gözüküyor. Bursa emniyette diyor ki öyle bir dosya var ama ismin geçmiyor. Israrla mağdur oldum şu an dedim özel güvenlik müdürlüğüne tekrar gittim madem ismin yok dilekçe gönder Bursa'dan cevap gelsin dediler.
Not: Kesin bilgi değil ama dosyada tüm üyelerin isimleri geçiyor sanırım. Dosya da çok kişi var dediler. İlleg4lizm.org üyesi olanlar bir uğrasın derim.
Son Durum
Bursa Adliyesine gittim bilişim suçları savcısı ile görüştüm ifademi aldı. Suçsuz olduğumdan dolayı karar verdiler "kovuşturmaya yer yoktur" kararı verildi.