İf you fight, you won't always win. But if you don't fight, you will always lose.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazar
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
googleda google hesabım açık olduğu zaman dizinde bana da sayfanız mobil uyumlu değil diyor fakat mobil uyumluluk testi yaptığımda uyumlu olduğunu söylüyor.
"Kurgu Gücü" sitesinde makale yazarı..
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Kumaş AR/GE Uzmanı
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
dyrroth adlı üyeden alıntı
googleda google hesabım açık olduğu zaman dizinde bana da sayfanız mobil uyumlu değil diyor fakat mobil uyumluluk testi yaptığımda uyumlu olduğunu söylüyor.
Uyumlu olduğunu yazan sayfalarda da önizleme kısmında sitenin şekli bozuk çıkıyor. 10 gün önceye geri yükleme yaptım ama düzelmedi.
İf you fight, you won't always win. But if you don't fight, you will always lose.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Kumaş AR/GE Uzmanı
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yok mu yardımcı olacak?
Son birkaç haftada yaptığım değişiklikler
1 - Fasters cache eklentisi kurdum
2 . akismet kurdum.
Bunların bir etkisi olabilir mi?
HeroTurk
Ne Mutlu Türküm Diyene!!!
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Cnc programcısı
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
tekrar yollayın düzeliyor hocam
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Kumaş AR/GE Uzmanı
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Şu anda hosting firmam müdahale etti ve geri yükleme yapılıyor bitnce tekrar denerim
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Web developer
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam mobil uyumlu desede mobil uyumlu oluyor mobil uyuyumluluk aracını kullandıysanız bir sorun var galiba uyumlu olanlarda bile bu hatayı veriyor
1 kişi bu mesajı beğendi.
Hadi canım!
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
E-Ticaret
-
-
Ad Soyad
P** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
öncelikle cacheyi temizle diyip tüm varolan cache içeriğini silin. sondan sonra plugini pasif duruma getirip sonrada sitede 3 5 tane yazıyı taratın mobil uyumluluk tarafından. gün içinde tekrar böyle test edin birkaç defa. eğer hiç sorun almıyorsanız, cache eklentisi temanızda problem yaratıyor demektir. her cache her temada aynı malesef çalışmıyor. bunların haricinde robots.txt yada htacces kısmında olan problemlerde olabilir. yada temanın responsive tasarımından problem vardır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Kumaş AR/GE Uzmanı
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
BeycanDeveloper adlı üyeden alıntı
Hocam mobil uyumlu desede mobil uyumlu oluyor mobil uyuyumluluk aracını kullandıysanız bir sorun var galiba uyumlu olanlarda bile bu hatayı veriyor
Farklı sitelerde denedim onlarda mobil uyumlu diyor ama benim sitemde
Test zamanı: 4 Eki 2019, saat: 09:59
Sayfaya ulaşılamıyor
Bu durum, sayfanın mevcut olmamasından veya robots.txt tarafından engellenmesinden kaynaklanıyor olabilir
DAHA FAZLA BİLGİ
Bu hatayı veriyor. Ayrıca yukarıda da paylaştığım gibi search console hataları alıyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Kumaş AR/GE Uzmanı
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
lastpavel adlı üyeden alıntı
öncelikle cacheyi temizle diyip tüm varolan cache içeriğini silin. sondan sonra plugini pasif duruma getirip sonrada sitede 3 5 tane yazıyı taratın mobil uyumluluk tarafından. gün içinde tekrar böyle test edin birkaç defa. eğer hiç sorun almıyorsanız, cache eklentisi temanızda problem yaratıyor demektir. her cache her temada aynı malesef çalışmıyor. bunların haricinde robots.txt yada htacces kısmında olan problemlerde olabilir. yada temanın responsive tasarımından problem vardır.
Bu temayı yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum ve temada sorun olmadığını biliyorum. Benim şüphelerim wp fasters cache eklentisinden kaynaklı olabilir. Çünkü kurulum sırasında siteyi hızlandırmak için bazı css kodlarını küçültüyor ama eklentiyi pasif hale getirmeme ragmen hatta siteyi geri yükleme yapmama rağmen sorun devam ediyor. Acaba kalıcı bir sorun mu oluştu örneğin htaccess içinde bazı değişiklikler yaptı ve ondan mı oldu:(
Uzman bilgisine ihtiyacımız var