Arkadaşlar merhaba.

Bundan yaklaşık 2 ay önce aklıma birden SMM paneli açma fikri geldi. Bu güne kadar geçiştirdim ama dayanamadım, sonunda açmaya karar verdim :)

Bu aralar siteyi açma isteğim çoğalmıştı. Forumda bulduğum satılık olan gobayi.com alan adını görür görmez satın aldım. Ve SMM panel serüvenime başladım.

Ben yaptığım her işin kusursuz ve yorumsuz olmasını isterim. Bunu açmadan önce var olan 2 adet web sitem sayesinde siteye giren kullanıcıların az çok ne istediğini anlayabiliyorum. Bundan sebeple kullanıcı dostu bir panel kuracağım. O yüzden bu açacağım SMM panele ilerde sizlerinde müşteri olmasını istiyorum.

Çalışmayan servise çalışan, yavaş servise hızlı diyen alışılagelmiş bazı SMM panel sahipleri gibi yapmayacağım !

En ucuz olan değil en kaliteli olan sağlayıcıdan API desteği alacağım. 10 TL lik bakiyenin 3 TL si bana gelecek. Ancak hiç sorun değil. Ben bu konuda devrim başlatmak istiyorum :)

Gobayi.com paneli en geç 1 ay içerisinde herkese hizmete açılacaktır. Bu panelde Instagram takipçi/beğeni, Twitter takipçi/beğeni, Youtube abone/izlenme ve daha birçok hizmet olacak.

Açılışa özel tüm hizmetlerde cûzi miktarda indirim uygulanacaktır. İstediğiniz bir özellik veya hizmet varsa yorumlara yazın.