-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Ön muhasebeci
-
-
Ad Soyad
R** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Edit:
Küçüklüğümde kurduğum hayalimin gerçekleşmesine az kaldı kesinlik vermiyorum sadece kurduğum hayalimin gerçeğe dönüştürmeye bir nebzede olsa az kaldı Allahtan birşey olmaz ise bitirdiğimde ilk paylaşmayı düşündüğüm yer burası.
Önümde askerlik var askerlikte biterse gerçeğe dönüştürme işini tamamlayacağım inş biraz heycanlıyım ve insanları seviyorum
(nokta koymadım Allahtan bir şey olmaz ise devamını güncelleme yapacağım inş bu yolculuk hayırlı bir şekilde devam eder).
Eklemeyi unutmuşum askere şubatta gideceğim, inanın hayatta çokta uzun değil askere gidip gelmem bir olacaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Ön muhasebeci
-
-
Ad Soyad
R** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Konu kimsenin ilgisi çekmedi mi?
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
V** S**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
kimse birşey anlamamıştır bende anlamadım çünkü hayalin ne
6 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Ön muhasebeci
-
-
Ad Soyad
R** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hayalimi neden söyleyeyim? Sadece şunu söyleyebilirim gerçekten güzel bir hayal.
Anlamayanlar için edit: Hayatta başarı yakalanmalı ben bunu küçük yaştan beri farkındayım, hiç bir zaman işçi olarak çalışmak istemedim ve onun için kendi hayatımın başkası ve sistem yönetmesine izin vermedim okulu terk ettim sayılır ve düşündüm ve çalıştım şimdi ise hayalimi gerçekleştirmek için çalışmaya devam ediyorum askerlikten sonra hayata geçireceğim. Hayalim için bazı insanları kalbini kırdım çünkü herkesin hayatına kimse karışamaz ve bunun için mutlu değilim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Seo Uzmanı
-
-
Ad Soyad
T** S**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Herkesin hayalleri var ve herkese göre çok güzel.
Kimse senden hayallerini söylemeni beklemiyor ama sen konu açmışsın hayallerim diye mantık olarak hayalĺerini yazmanı bekloyor insanlar. Gerçi senin hayalin kimsenin umrunda değildir zaten ama yarım yalaka anlattığın şeylerde doģal olarak ilgi çekmez. İlgi çekmesini bekleme yani.
1 kişi bu mesajı beğendi.
100 Adet Backlink 39 TL - Da ve Pa min.15 | Max.95'dir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Seo Uzmanı
-
-
Ad Soyad
T** S**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Woww diyecek bisey anlatmadinki
hayallerim var, cok guzel hayaller, hersey cok guzel olacak. Eee napalim woowww mu diyelim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
100 Adet Backlink 39 TL - Da ve Pa min.15 | Max.95'dir.