***** kadar saçma bir firma yok.

Bizim mahallemizde 7mg Adsl alt yapısı var. Ümraniye Dudullu'da oturuyorum. 20 yıl önce buraları yerle bir ettiler aylarca çamur içinde dolaştık ve fıstık gibi 8 kanallı boru hattı döşediler, her sokağa..

Yıllardır defaitle başvurmama rağmen fiber alt yapısını getirmediler. Yapacakları iş boş borulara fiber kabloları döşemek ve, fiber santral kurmak. Yani biraz yatırım yapacaklar ama, baştan kazmak gibi bir durum yok yani, bir haftlaranı almaz.

Bu durumu Cimerden yazdım net bir şekilde anlattım. Bu arada ben Turknet Kullanıyorum..

Bana cimer başvuruma cevaben verdikleri yazıda sorundan hiç bir şekilde bahsetmiyorlar bile! Buyrun gelin abone olun der gibi mail atmışlar. Yani ne deseniz haklısınız ve Eğer bakan falan tanıdığınız yoksa ki ben o kişilerin bile bu konuda size yardım edebileceğini sanmıyorum, bu bürokrasiden kurtulamazsınız. Üstelik siz ben VDSL alt yapısı ile devam edeceğim derseniz, size yeni abonelik açıp sıraya koyabiliyorlar.

Neden Turknet'e böyle bir hak vermiyorlar? Çünkü bu hakkı verirse bir kaç ay farklı şekiller ile internetsiz kalma pahasına bu firmaya geçerseniz bir daha kolay kolay *****'i kullanmayabilirsiniz.


size Geçmiş olsun. *****'in de Allah belasını versin..