-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İki tane sorum olacak. Şimdi ben yaklaşık 1 aydır bir siteyi adam etmeye çalışıyorum. 1 ay önce açtım ve 4 yazı yayımladım ama daha sonra siteyi sıfırlamam gerekti. Silinen içerikler Google'da hala duruyor. Bunlar zamanla silinir mi? İkinci soru ise, bütün ayarları eskisinde yaptığım gibi yaptım. Google içeriklerimi ve sayfalarımı bulup indexliyor mu bundan nasıl emin olabilirim? Şuan iki yazı ve 4 sayfa yayında. Biraz zaman mı geçmesi gerekiyor?
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Önce "google analytics" sonra "google search console" siteni ekle tüm bilgiler orada var.
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
1.sorunun cevabı:Zamanla siliniyor ben 3. Kez taşıdım sitemi
2.indexlenip indexlenmediğini kolay ve hızlı bir şekilde öğrenmek istiyorsan googlenin arama yerine "site:www.siteadı.com" yaz indexlenen sayfalar çıkar.İndexlenmediyse sitenin search consola bağla
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
evet o dediğini yaptım ama hala eski konular gözüküyor. dün gece tekrar search console a bağladım, hatta çok anlamam ama sitemap'i de kaydettim oraya. Yeni konular hala işlenmemiş. bir sorun yokmuş gibi gözüküyor search console da ama bilemedim :(
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Hemen silinmez iki sitede aynı yayınlar olduğundan spam olarak algılamamış olabilir. Bu yüzden indexlenmemiş olabilir.Bir kaç hafta sürebilir.Tek yapacağın beklemek şuan bende aynı durumdayım.
1 kişi bu mesajı beğendi.