UmitUzun
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ü** U**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bugün Üniversitede cawdrey akademi diye bir stant kurmuşlar ve bakanlık onaylı internet üzerinden İngilizce kursu veriyorlar doping hafızayı bilenler için onun gibi bir şey görevlilerle 50-60 dakika konuşma şansımız oldu bizi etkiledi açıkcası laf cambazından çok bilgili bir kişiye benziyordu kullanan var mı arkadaşlar
Cawdrey Akademi haricinde önereceğiniz program yazılım YouTube kanalı var mı
Cawdreyi Kullananlar Var Mı Memnunmusunuz
Anlatılana göre diğer sistemlerden çok farklı ve çok fonksiyonlu sadece dinle geç değil seviye ölçme ve ona göre devam etme vs vs daha çok konuşmaya yönelik bir sistem ilk önce konuşma sonra yazmayı amaçlıyor
İlk önce Türkçe konuşmayı öğrenip sonra okulda dil bilgisi öğrendiniz mantıklı olan da bu konuşamadığınız bir dilin 10 senedir gramerini öğretmeye çalışan bir eğitim sistemi var falan dedi bizdede bu şekilde dedi ilk önce İngilizce konuşmayı öğreteceğiz sonra gramer ..
Hollanda da kullanılan sistem olduğundan bahsetti
Normal bir kurstan öğrenseniz en iyi şekilde pratik yapmazsanız 1 yıl içerisinde unutursunuz falan dedi geçen hafta çarşamba yediğiniz yemeği hatırlayan var mı dedi tabiki hatırlamıyoruz şu filmi izlediniz mi dedi Türkan Şoray ve Kadir İnanır Oynuyor Kırmızı kamyon desem herkeste bir şey canlanır bi sahne aklına gelir çünkü bunu unutmuyoruz bizim sistemimizde böyle dedi ....
İngilizce konuşabilmek İçin İngilizce Düşün.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Seo Uzmanı
-
-
Ad Soyad
T** S**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
hocam bu pek mantikli olmaz bence eğer olsaydi millet ingilizce için yurtdisina gitmezdi.
faydasi olur belki birseyler ogrenirsiniz ama kalici olacagini zannetmem pek, birebir konusarak öğrenmek alistirma yapmak sart.
bu sekilde ogrendim desenizde belirli bir süre sonra unutirsunuz, gecici olur mantigindayim ben ama belki kisiden kisye gorede degisebilor.
100 Adet Backlink 39 TL - Da ve Pa min.15 | Max.95'dir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kendi İsteği ile İşsiz
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bende ingilizce öğrenmek istiyorum. Bi ara dil kursuna gittim görüştüm a2 sin dedi konuşma testi yaptılar sağdan soldan öğrendiğim ingilizceye. Yurtdışı dil eğitimi düşünüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
C** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ingilizce eğitim kursu için: udemy , Pratik için: busuu
Yukarıda önerdiğim kuruluşlardan şaşmayın. cawdrey miş. :D :D
UmitUzun
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ü** U**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Teşekkür ederim ama adam çok mantıklı konuştu :) Beni etkiledi açıkcası laf cambazı vs olamazdı :)
İstanbul Üniversitesi ile bir bağlantısı varmış o yüzden sizlere sormak istedim