Site adresi: PM ile ciddi gördüğüm alıcılara verilecektir. Telefonla arasanız daha makbul olur. 0541 iki dokuz dokuz üç beş dört sıfır. Gerekirse teamviewer ile telefonda sistemle ilgili web siteleri +pinterest tanıtım-anlatım yapılacaktır.
Satış Fiyatı: 1500 TL Pazarlık sünnet. (1800 den 1500 e düşürdüm)
Sitenin aylık getirisi: 190 TL Geçen ay. Bu hafta ise 64 TL.
Sitenin açılış tarihi: 22.06.2019
Kategori, sitenin içeriği nedir: Pinterest
Günlük hit sayısı: 300 - 500 arası
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 3 Aylık
Domain Firması: güzel hosting
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içeriği + pinterest hesapları + Adsense (177TL) ile birlikte satılık
Hosting dahil midir: Aylık ödemesini yeni ödedim. 15 gün idare ederim.
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır

5 Aylık gelirine satıyorum. İçinde 230 TL bulunan Adsense de yanında :)

AÇIKLAMAMI DİKKATLE OKUYUNUZ LÜTFEN :)
Merhaba arkadaşlar. 1 .site uzantılı domaine bağlı 8 adet subdomain pinterest sitemi satıyorum. Siteler subdomainlere kurulmuştur. Ana domaine pinterest domain ban riskine karşı site kurulmamıştır.Sitelerin 5 i multi wordpress şeklindedir. Yani tek wordpress paneli üzerinden 5 siteyi yönetebiliyorsunuz bilenler bilir gerekirse team ile anlatırım. Diğer 3 ü ise normal şekildedir.

Pinterest hesapları farklı farklı Chrome Portable de ve barınmakta olup Portable Chrome ler upload edilip size teslim edilecektir. Ayrıca Adsense de aynı şekilde Portable de barınmakta olup, adsense portablesi de teslim edilecektir. Pinterest hesapları daha önce shadow ban yememiştir. Bu riske karşın Pinterest hesabı açmak için Gmail satın aldım ve pinterest hesabı açarken Google ile giriş yapıp açtım. Görüşüme ve tecrübeme göre sosyal medya aracılığıyla açılan pinterest hesapları daha sağlam.

Sitelerin yanında Pinterest hesaplarıda verilecektir.

Sitelerin yanında içinde 230 küsür TL para buunan Adsense de verilecektir. Adsense pin yolda olup tarafıma gelecektir. Geldiğinde alıcıya verilecektir. Şüpheniz falan olmasın profilimi inceleyebilirsiniz. Yıllardır kullandığım telefon numaramı da konunun başında yazdım. Buraya da yazayım. 0541 iki dokuz dokuz üç beş dört sıfır.

ADSENSE GÖRÜNTÜLERİ
http://prntscr.com/pg5w8a

http://prntscr.com/pg5wgr

http://prntscr.com/pg5wm1

http://prntscr.com/pg5wtx

SİZE VERİLECEKLER: 8 ayrı gösterimlerini yukarıda yazdığımpinterest hesabı (Chrome portable şeklinde) , 1 adet Adsense hesabı 230 TL bakiyeli pin yolda (Chrome portable şeklinde) 8 adet subdomaine kurulmuş pinteresst sistem.

PM istiyorsanız sorularınızla birlikte PM gönderin. Veya sorularınızı konu altından yazın ben öyle PM göndereyim.