Kuaza
paylaşımcı ol ;)
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Coder
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
sworks adlı üyeden alıntı
Yüklediğiniz resimler dünyanın her yerinden CDN üzerinden servis edilsin ve asla silinmesin istiyorsanız eğer 27+ dilde aktif olarak hizmet veren sitemize bekleriz. Herhangi bir ülkeden erişim kısıtlaması yoktur.
Gösterilen ilgi doğrultusunda yakın zamanda bir Chrome eklentisine de başlamayı düşünüyoruz. :)
Hazir bir script ama gercekten cok begendigim bir script. Kisisel almayin hocam ama bu konuda daha once ne siteler acildi, ne sozler verildi. 1 sene sonra hepsi kapatti gitti. Siz kapatip gidersiniz demiyorum ama hizliresim.com bile gitti.
hazir yeri gelmisken 1 milyon resime yaklasan
https://piclect.com u da ben tavsiye edeyim ;)
https://sorucevap.com #sorucevap
Kuaza
paylaşımcı ol ;)
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Coder
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
sworks adlı üyeden alıntı
Hiçbir problem yok. :) Hızlıresim sadece Türkiye üzerinden hizmet veriyordu biz dünya geneline hizmet veriyoruz. Yurtdışına resimlerin kapatılmasına karşıyız. Ben Türkiye'de yaşıyorum fakat VPN kullandığım için ben bile forumdaki Hızlıresim görsellerini göremiyordum. Bazı değer görebilecek veya üzerinde durduğumuz sitelerimizi özel olarak hazırladığımız kendi sunucularımızda tutuyoruz. Imgbu'da aynı şekilde bu bahsettiğimiz sunucumuza alındı. Bize ekstra bir masraf çıkartmıyor ve çoklu sunucular ile destekleniyor. Tamamı son versiyonlardan oluşturulmuş ve optimize edilmiş panelsiz LEMP stack üzerine kurduk. Aslında ana sunucu Amerika'da fakat site Türkiye'de barınıyormuş gibi hızlı ve stabil çalışmaktadır. Açıkcası bizzat kıyasladığım dev resim yükleme sitelerini performansı minimum 2'ye katlamış durumda. Hala daha eksikleri mevcut onlar ise her geçen gün giderilmektedir. Sunucu bazlı özel cache yazılımımızı uyguluyoruz. O tamamlandığında ise Chrome eklentilerine start vereceğiz.
Kullanıcı deneyimine odaklandığımız için DDoS ihtimaline kadar düşündük. Kısaca bahsetmek gerekirse ilerde DDoS saldırısıyla sunucumuz ve sitemiz komple çökse bile embed kodlarıyla çekilen resimler heryerden kesintisiz olarak erişilebilir olmaya devam edecek. Aynı şekilde sitede çok büyük yoğunluk olsa bile embed ile çekilen resimler asla yavaşlamayacak.
Bu sebepler dolayısı ile imgbu bize tutmaması halinde bile herhangi bir maddi yük oluşturmayacak. Kaldı ki birkaç sene içerisinde sitenin ismini daha sık duyacağınızı düşünüyoruz. :)
Kolay gelsin hocam o zaman umarim bu yazdiklarinizi 1-2 yil sonrada okuyup helal olsun deriz :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
https://sorucevap.com #sorucevap
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bloggerin en güzel yani işte bu. İstediğimzi resmi google photo'ya yükleyip oradan çekebiliyorum :)
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Tarih
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Hizlires.im sitesini açtı biri *** dan baya ciddi konuşuyordu. Onu da kullanabilirsiniz.