hkccrn Teşekkür ederim güzel mesajınız ve önerileriniz için hocam. :) Aslında ilk başta resim scriptini üyelerin birbiriyle etkileşime geçmesi üzerine mi kursam diye düşünmedim değil. (Keşfet modu, rastgele resim getir modu vs). Fakat sonradan bunun tutmayacağını düşünerek sadece hızlı resim yükleme üzerine ilerledim. Benim site tam 1 ayını doldurmadı, hit olarak da sizinkinin seviyesine henüz çıkamadım. Tabii reklam üzerine bir çalışma yapmadım şimdilik. Site tam olarak tasarım ve sistem anlamında dört dörtlük seviyeye ulaştığında olabildiğince yatırım yapmayı planlıyorum.
Ana sunucu ABD'de bulunmasına rağmen Türkiye'deki resim upload sitelerinden performans olarak önce. Önce Türkiye sonra ise yabancı siteler için yatırım yapmayı düşünüyorum. Aslında hedeflediğim ana kitle yabancılarla birlikte uluslarası seviyeye çıkartmak.
Giderilmesi gereken eksiklikler konusunda şöyle bir yol çizdim:
1-) Ufak tefek site içi SEO hataları mevcut onlar aşama aşama giderilecek.
2-) 3-4 adet dil daha eklenecek.
3-) Geçici basit logo yerine profesyonel bir logo olacak.
4-) Doğrudan hedef odaklı reklam ve sosyal medya çalışmaları yapılacak.
5-) Ekran görüntüsü alıp hızlıca paylaşılabilecek Chrome eklentisi veya masaüstü (Win & MAC) programları geliştirilecek. Tabii önceliğimiz Chrome. Chrome olduktan sonra masaüstüne gerek kalmaz.
6-) Reklam çalışmaları daha da artırılacak.
7-) İlerde Safari gibi tüm tarayıcıların desteklemesi halinde Webp desteği getirilecek.
Adsense henüz bugün onaylandı. Tabii henüz reklam yayınlamak için erken diye düşünüyorum.