hocam yaklaşık 2 sene önce tam zamanlı işe girdiğimde dolayı internet benim için 2 planda tam zamanlı işe girmeden önce tüm zamanım bu sektörler olduğu için internetten çok güzel paralar kazanıyordum tüm yoğunluğum buydu. tam zamanlı işe girdiğimden dolayı vaktimin büyük bir bölümünü ayıramadığım için kazançlarımda bu noktada düştü. benim size önerim tam zamanınız eğer internet sektörüyse yemek tarif siteniz için emek vermenizi öneririm bizim insanımız sosyal medyadan yemek videoları izlemeye bayılıyor elinizden biraz bişeylerde geliyorsa öğrenmenin yaşı yok güzel lezzetler yaparak bunları hem youtube hemde hızlandırılmış halini tiktok instagram twitter facebook da paylaşarak gerek bu sosyal medya platformlarına reklam yaparak yatırım yaparak ilerde çok güzel yerlere gelir çokta güzel paralar kazanabilirsiniz wep sitenizden youtubeden adsense üzerinden + sosyal medya platfortmlarından da iş birlik yaparak ürün yerleştirme kullanarak çok deli kazançlar elde edebilirsiniz.
Hocam yemek konusunda ve video çekme konusunda acizane bir insanım , ben daha çok yayınlama içerik ekleme konusunda iyiyim aslında benimle birlikte bir şeyler yapabilecek birileri olsaydı farklı olabilirdi benim site kurma bilgimle içerik üretecek bir bilgi güzel yerlere getirebilirdi , dediğiniz konu çok güzel gerçekten yapılabilirse bence de para kazanılabilir bir sistem bunun için bir bayanla birlikte hareket etmek profesyonel olarak bunu yapmak kazandırabilir.