hocam firmaya ticket attım+ telefon ile göruştum ama inode sınırının olmadığını veya belli bir özellikte hiçbir şekilde aşım olmayacağını söyluyor. tek sınırlama tekli dosyanın boyutunda ki sınırlama o da fazlasıyla yeterli zaten. yazdıkları yanıt da zaten şu şekilde
Hosting paketlerimiz bu şekilde bir kısıtlama yoktur. Dosyalama olarak tek limitleme hosting sözleşmesine uyulmayan dosyalardır. Hosting sözleşmesine uyulduğu taktirde herhangi bir limitleme olmadan kullanım sağlayabilmektesiniz.
"4.3.13. Host içeriğinde tek dosya olarak; 2Mb üzeri sıkıştırılmış, 5Mb üzeri resim ve 10Mb üzeri herhangi bir dosyayı barındırılamaz, otomatik silinir."
Hosting paketlerimiz bu şekilde bir kısıtlama yoktur. Dosyalama olarak tek limitleme hosting sözleşmesine uyulmayan dosyalardır. Hosting sözleşmesine uyulduğu taktirde herhangi bir limitleme olmadan kullanım sağlayabilmektesiniz.
"4.3.13. Host içeriğinde tek dosya olarak; 2Mb üzeri sıkıştırılmış, 5Mb üzeri resim ve 10Mb üzeri herhangi bir dosyayı barındırılamaz, otomatik silinir."
Açıkçası ben site performansı açısından firmayı pek yeterli bulmuyorum. Son dönemlerde alt yapılarını güncelledi ise bir şey diyemem tabii ki.
Veridyen, Güzelnet, Turhost gibi firmalar da kolay kolay problem çıkmaz.
Forumda firmalar hakkında açılan bir çok konu mevcut. Bir inceleyin ona göre karar verin derim.