Şimdi kardeşim baltalamak gibi olmasın ama google'a site eklemeyi soruyorsan daha çok vakit ayırman gerekiyor demektir. Buraya yazmadan önce "Google site ekle" yazınca en başta zaten Google in site ekleme aracı çıkıyor. Hani bilmeyebilirsin ama altta da nasıl yapıldığını anlatan bloglar var. Yani 3 kelime yazıp aratman çok daha hızlı sonuç elde etmeni sağlardı. Daha sonra search console bağlantısı filan yapacaksın filan. Ama bilmiyorsan bu 5-10 dk lık işler günlerini alır
Hedef kitlesi kaç yaş aralığı veya ortalama kaç kişiden bahsediyorsunuz bilmiyorum ama çok amatör bir site olmuş. Blogspot domainle, böyle bir temayla pek bir sonuç alınmaz. Tabi hedef kitle kaç kişi bilmiyorum, projenin devamı olacak mı bilmiyorum onun için çok ayrıntılı tavsiye veremem. En azından sitede Google maps vb kullansanız hedefe daha uygun olur. Blogspot uzantılı bir domaini de ciddiye alacaklarını sanmam. Ayrıca kelimede çalışma yok en başa çıkarım düşüncesinden kurtulun, eğer SEO berbat olursa anahtar kelimede siteniz zirveye çıkmayabilir. Hatta alakasız şeyler en başta çıkar ama siteniz ilk sayfada bile çıkmaz. Bu mümkün en azından Temel seviye SEO uygulamak lazım ki araştırarak bir şeyler yapabilirsiniz, her şey parayla değil sonuçta.
Benim anlamadığım şey belediye madem böyle bir şey yapıyor neden arkasında durmuyor? Kartları dağıtıp unuttular mı?
Bu arada link bu
https://www.google.com.tr/intl/tr/add_url.html