Selamlar. E-Ticaret yazılımları sağlayan firmalardan ben şimdiye kadar hiçbir hayır gör(e)medim. Onun yerine müşterilerime sıkça yaptığım Wordpress kullanmanızı tavsiye ederim. Bunun sebebi; hem size çok çok daha ucuza mal olacaktır hem daha önce wordpress ile uğraşmışsanız (film sitesi, blog sitesi vs. farketmez) kolay yönetimi olması hem de sitenizin istediğiniz her detayı değiştirebilmenizdir.

Ayrıca ben zamanında 1-2 sene E-Pin satışı yaptım, herhangi bir şirketim olmadığından Shopier altyapısını kullandım. İnstagram'da ilk Shopier altyapısını kullanan site bendim, benden öncekiler hep html tema ile sonteklif'e yönlendiriliyordu. Benden gören herkes o alana dönmeye başladı.

Diyeceğim o ki e-pin satış sitesinde ilgilenmediğim halde harçlığımı çıkarabiliyordum. Ortada herhangi bir kargo veya fiziksel bir ürün olmadığından stok derdi falan da yoktu. Ben herhangi bir sıkıntı da görmedim. Belki fiziksel ürün satarken falan en azından şahıs şirketi kurulması gerekirdir ama bende öyle bir sıkıntı yoktu. Zaten ödeme de benim sitemden yapılmıyordu. Ödeme esnasında Shopier'in sitesine yönlendiriliyordu, ödeme yapıldığı zaman da sipariş onaylandı şeklinde geri dönüş sağlanıyordu siteye.

Siz de açacağınız E-Ticaret sitesini Wordpress altyapısı ile kurmak isterseniz buyrun link;
BURAYA TIKLA