-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Fotoğrafçılık
-
-
Ad Soyad
C** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Selam arkadaşlar
Paytr başvuru yaptım fakat Mesafeli satış sözleşmesi, teslimat bilgileri ve iptal-iade sözleşmeleri olması gerekiyormuş. Bunları nasıl eklerim, ücretli mi? Konu ile ilgili hiç bir bilgim yok.
Youtube Kanalım http://youtube.com/c/cemaltaskiran
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
J** E**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Merhaba, ücretli ve ya teknik bilgi gerektiren alan değildir. Yönetim panelinizden sayfa oluşturmanız gerek. İçerikleri şimdilik rakip sitelerinizin birinden copy+paste yaparak ve gerekli yerleri değiştirerek halledebilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
AES
Web Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
22 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
T** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
JoshgunPRO Bu tarz sözleşmeli sıfırdan ve orijinal olacak şekilde kimlere hazırlatabiliriz? Eksik, açık vs... olmayacak şekilde? Avukatlara vs... mi?
Uygun fiyata PHP işleriniz yapılır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Profesyonel Web Çözümleri
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Tam anlamıyla profesyonel bir site kuruyorsan eğer sıfırdan kendin yaz veya avukata vs. yazdır. Eğer kendi çapında bir site olacaksa diğer rakip sitelerinden kopyalayıp içindeki site ismini değiştirmen yeterli olacaktır. Bu sayfaları footer menüsüne ekleyebilirsin. Uğraşmak istemezsen 20 liraya hepsini halledebilirim (kopyala yapıştır olarak)
1 kişi bu mesajı beğendi.
azembilisim.com | Profesyonel Web Çözümleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Fotoğrafçılık
-
-
Ad Soyad
C** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
yazı yazsak bile müşteri bir şey satın alırken bunu işaretleyip kabul etmiş olması gerekiyor. ve alışveriş tamamlandıktan sonra sözleşmenin otomatik olarak hem firma hem alıcı bilgilerini içerir vaziyette gönderilmesi gerekiyor. yani sadece yazmaktan bahsetmiyorum. öyle olsa illa ki bir yerden kopyala yapıştır yapılarak işten çıkılır.
Youtube Kanalım http://youtube.com/c/cemaltaskiran