İnternetten yaklaşık 2 saat araştırdım efexor xr ve lustral ilaçları iyi geliyormuş bu 2 ilaçtan hangisi etkili kulananlar varsa yazabillirmi. Yada sizin önereceginiz recetesiz etkili ilaç varsa yazın.
Lustral 1 ay kulandım doktora gitmedigim için bıraktım ama bana iyi gelmişti ama yan etkiside oldu benim intihar düşüncem yoktu o ilactan sonra baya değiştim kafamı duvara vuruyorum, paslı şeylerle kendimi çiziyorum 6 aydır fazla ilaç içiyorum ama birşey olamadı. Onun için lustral kulanmak istemiyorum. efexor xr ilaçı nasıl ? Bir kac tane daha biliyorum unutum.
Bu hayat üzerime çok geldi doğuştan beri hastalık ve asosyal olmak insanı bitiriyor 21 yaşındayım çalışmıyorum halimden dolayı ailem bütüngün evdesin vb cümleler kulanıyor onlara söylüyorum anlamiyorlar bahane uyduruyorsun diyor zoruma gidiyor bu seferde 2 kat intahar isteği geliyor , iş olsa çalışırım ama olmuyor. Ne zaman kötü söz bana söylendiğinde 2 kat istek geliyor takıntılıyım. Ölmek istiyorum olmuyor. Özelde bana öyle bir yöntem söyleyin ki hastanede ölüm nedeni çıkmasın.
Derdimi kimseye anlatamıyorum buraya yazıyorum biraz rahatlıyorum.
Siz benim yaşadığım hayatı yaşasaydınız küçüken kendinizi öldürürdünüz.