sworks hocam size güvenerek sitenizi kullanıyorum. (Ömür boyu silinmeme, performans, hız vb) Eklenti sayfanıza baktım burayı biraz daha genişletseniz çok güzel olur. Kullandığınız scriptin kendi açıklamaları var sadece. Siz de en çok kullanılan yazılımları biraz araştırıp nasıl yapılır şeklinde açıklamalar eklerseniz daha fazla katılım alırsınız. Mesela wordpress, xenforo, mybb, vbulletin vb..

Mesela xenforo'da şöyle bir sorunum var. Head etiketine ekledim js yi ve çalışıyor. Fakat ben resimlerin kendi sunucuma eklenmesini istemiyorum sadece imgbu sitesine eklenmesini istiyorum. Bunun için de kullanıcı izinlerinden dosya yüklemeyi kapatıyorum fakat bunu yapınca imgbu resim yükle butonu da yok oluyor. Olması gereken sey, dosya yükle butonunu kapattığım zaman (kendi sunucuma dosya veya resim yuklenmeyecek) sadece imgbu resim yükle butonu olacak. Böylece resim yüklerken herkes sadece imgbu sitesini kullanabilecek. Bunu nasıl yaparım pek bilgi bulamadım. Bu konularda ufak açıklamalar yazsanız güzel olur.

Bu eklenti konusuna ağırlık verin bence. Bu şekilde sitesine ekleyen insanlar olursa ciddi anlamda bir bağ ve trafik oluşur.