Hocam benim bildiğim kadarı ile anlatıyım otomatik eklentiler kuruyorlar iki yada üctane bir tanesi pinterestten içeriği alıyor kendi sitesinde farklı bir eklenti ile oluşturuyor tabi sadece görselini ve sonra aynı içeriği pintereste pinliyor twitterdaki gibi twitliyor diyebiliriz :) tabi sürekli aynı döngü var ve farklı sitelerle farklı alt domainlerle bunu yapıyorlar pinterestten de bir süre sonra ziyaretci gelmeye başlıyor burada googlenin önlemleri var ne bunlar sayfada yazı içeriği az ise reklam gösterimini kısıtlıyor ve hit sürekli sosyal medyadansa hesabı kapatabiliyor veya reklam sunumunu devre dışı bırakıyor. pinterest ise sürekli otomatik aynı zamanda içerik girdiği için pinterest hesabını kapatıyor .neden yüksek tbm kazandıkları ise bence adam diyelim kozmetik sitesi oluşturuyor ve pinterestten kozmetik ile ilgili konuları çekip pinliyor ziyaretcide yabancı çekilen konuda yabancı olunca siteye gelip tıklarsa tbm çok oluyor ziyaretcinin çerezleri o konu üzerine olunca :) benim kendi sitemde 2 bin konu var bunları otomatik pinleme sistemi ile 1 saate bir kendi pinterest hesabıma pinliyorum 2 haftada 2 bin gösterim 7 etkileşim var mesela