günde 5-6 haber (en az) girişini bırakmadan devam ederseniz, en kötü ihtimal alexa ve pa pr değerleriniz oturacaktır. ancak haberleri en az 300 kelime yapmanızda fayda var. arada da mutlaka bazen 1500-2000-3000 kelimelik makaleler yazdırıp atın eninde sonunda oturacaktır. süre veremem ama bence 2 ila 5 yıl arası diyorum. benim sitem 13 yaşında bazen sıfır çekiyor, bazen günde 3 K oluyor kısmet. iyi forumlar
tabi aslında bunun cevabı kolay, ama uygulaması zor sayılır. yani konu şu haberi kolay kolay kimse google'dan aratarak bulamaz. siz insanlar google da ne aratır diye tahmin edip yazılar girmelisiniz. mesela; kuru fasulye nasıl yapılır? seo nedir? wordpress nedir? kalp hastalığı nedir, diş eti.... mesela kadınlara yönelik güzelliin sırları, moda dünyası gibi gogle da aratılabilecek kelimelerden giderseniz hit gelir. başka türlü hit imkansız (sosyal medya hariç) bunun haricinde pek tabii ki bolca tanıtım yazısı backlink almalısınız o zaten standart.
Cevaplarınız için teşekkür eder, sizede projenizde başarılar dilerim.
Forumda backlink çalışmasi yapanlar var. Ayda 20-30 liralık düzenli olarak backlink çalışmasi yaparsanız çok faydasını görürsünüz. Tabi içerik girişine aynen devam etmeniz lazım.
Forumdaki arkadaşların takibi yapılacaktır.
Cevabınız için teşekkür ederim.
Başka önerisi olan forum üyelerini de dinlemek isterim.
iyi forumlar.