gakgos adlı üyeden alıntı

Hevesini kırmak istemem ama 2 kişi ile haber sitesi yönetmek gerçekten zor olur. Sektörde kolay bir sektör değil haber sektörü yani ;) ben haber okusam google yazarım haber ilk çıkan siteye tıklarım ki zaten ilk sayfada da kurumsal siteler var :)

Ayrıca günde 5 - 6 haber ile haber sitesi yönetmek biraz mantıksız geliyor. En az 40 - 50 haber girişiniz olması gerekiyor ki siteniz hızlı bir şekilde index alıp google otursun.

İlla diyorsan hit gelsin yeter faceye instagrama sürekli reklam verip site sayfalarının takipçilerini yükseltip sürekli orada paylaşım yaparsın. Yada milyonluk facebook instagram sayfalarından sayın alıp onlardan hit çekersin.

Ama dediğim gibi yol yakınken haber sektöründen vazgeçip niş sektöre yönelip enerjinizi ve emeğinizi ona verin unutma bir haber 2. kez okunmaz ;)

Bakalım deneyip öğreneceğiz, teşekkür ederim.

bulentking adlı üyeden alıntı

Forumda 300-500 TL lik backlink paketi alın. Google news kaydını söylemeye gerek yok zaten. Haberlerinizi SEO uyumlu olarak yazın. Sitenizin hızı ve SEO uyumlu olması çok önemli. Bilmiyorsanız Ayhan Karaman hocamdan SEO dersi alın *bütçe yakar ancak karşılığını fazlasıyla alacaksınız. 1-3 ay sonra gelin bana teşekkür edin :)
Ek olarak site linkinizi PM den atarsanız sizin için ufak bir yol haritası belirleyebilirim.

Linki bıraktım hocam.
teşekkürler.