-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Herkese merhabalar. Öncelikle uzun bir uğraş sonucu başardığımı sanıyorum. Sizde farklı gözükecek mi bilmiyorum fakat bir çok kişiden aldığım bilgiyle doğruluyorum. imzamdaki websitem için, güvenlik sistemleri ve güvenlik sistemleri istanbul anahtar kelimeleri ile hem mobil hemde masaüstünde artık ilk sayfada ve güvenlik sistemleri istanbul ile ilk sıradayım. Mutluyum. Acaba sizde de öyle gözüküyor mu öğrenebilir miyim ?
Konnektör
-
-
Yaş/Cinsiyet
20 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
B** L**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Güvenlik sistemleri anahtar kelimesinde yoksunuz :(
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
web yazilim
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Şuan mobilden arama yaptım "güvenlik sistemleri" kelimesinde reklamlardan sonra en üste sizin site var hocam teprikler 👍😉 bu konu ile ilgili ne tür yollar izlediniz anlatma şansınız varmı burdan veya özelden
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
güvenlik sistemleri istanbul kelimesinde 1. sırada görünüyosunuz reklam verenler olmasa en üstte görünürdü ne güzel ama pronet felan 3 reklam görünüyo en üstte.
güvenlik sistemleri kelimesinde 4. sırada görünüyor ilk sıralarda hepsiburada, n11 felan var geçmesi zor olur biraz. Kelimelerle arayıp ziyaret ettim belki bi işe yarar :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
işçi
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Tebrikler, "güvenlik sistemleri istanbul" kelimesinde ilk sırada görünüyorsunuz...
Edit : "güvenlik sistemleri" kelimesinde de ilk sırada görünüyorsunuz... buna da ayrıca tebrikler :)
1 kişi bu mesajı beğendi.