Ingilizce siteye heves salip hazirlamistim siteyi, yabanci bir siteden cekip spinle kaydedip, zamanlayarak yayinliyor sistem otomatik. Zaten ugrasacak zamanimda yok. Son donemde yazi yayinlama sikligini 1 hafta v.s ayarladim diye hatirliyorum.
Kendisi isliyor benim zamanim olmadigi icinde gelen kar oluyor bana :) ama ilerleyen donemlerde uzerine dusulebilir, neden olmasin.
berkaycatak adlı üyeden alıntı
Vay be hayırlı kazançlar. Yakın zamanda Ingilizce site açmayı planlıyorum ben de. İnşallah okul harçlığı çıkar :D Yıllardır türkçe site ile uğraşıyorum kazandığım toplam para bir milyarı anca geçti... Almanya posting alacağım başlayacağım. Lokasyondan sorun çıkarmasa bari
iyice arastirilip niche sitelere girilmesini oneririm, cunku anlamadan, etmeden zor kelimelerde ingilizce site aciyoruz ve malesef cakiliyoruz. arama motorlarinda rekabeti az kelimeler bularak bu konuda calismalar yapilirsa kisa surede daha fazla para kazanilabilir.
evet aslinda 10 euroydu dun gece. Dusecegini biliyordum, genelde boyle yuksek geldiginde dusuyor bir sure sonra ve suanda 6 euro civarinda sabitledi, daha dusmez.
tutturmak mesele. Ben hala tutturamadim, bunun bir sans oldugunu biliyorum ama yinede sizle paylasmak istedim.