Bir çok şey yazdım ama sildim. Kendine şunları sor : “Kendini üniforma içerisinde, devriye aracında itle uğursuzla uğraşırken hayal edebiliyor musun? Bu iş seni mutlu eder mi? Yoksa geçici bir çözüm mü birikim için vs?” Eğer ki geçici bir çözümse hiç bulaşma. Ne mutlu olursun, ne de birikim yapabilirsin. Ben de benzer bir meslekteyim. Dışarıdan bakıldığı kadar kolay olmuyor o işler. 70 saatin toplam 5 saatinde uyuduğumu bilirim. 33 saat çalışıp 2 saat dinlenip tekrar işe geldiğimi bilirim. O yüzden 5 te evime gider siteme yazı eklerim olayı mümkün olmayabilir. Oladabilir. Şans artık ne diyeyim. Yolun bahtın açık olsun.
valla düşünemiyorum hocam. Lakin şunu düşünüyorum. Bir fabrikada çalışmaya başlasam, o kadar ağırlığın altına girebilir miyim? markette çalışsam insanlarla uğraşabilir miyim? diğer hata payı yüksek işlerde zararım ne olur? bunlarla kıyaslayınca bir nebze rahatlıyorum :) en azından devriyeye tek çıkmıyorsun aldığın maaşta tatmin ediyor. Yazıları kendim yazmayı düşünmüyorum hocam, ya editör ya da hazır yazdırıp, zamandan tasarruf ederim. Sizinki biraz şans gibi. Aldığım duyumlara göre ilk zamanlarda alt devre olunca iş yoğunluğun fazla oluyormuş. lakin ay başı atmde her şeyi unuturum diye düşünüyorum :)