-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
Z** Ö**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Bir çok şey yazdım ama sildim. Kendine şunları sor : “Kendini üniforma içerisinde, devriye aracında itle uğursuzla uğraşırken hayal edebiliyor musun? Bu iş seni mutlu eder mi? Yoksa geçici bir çözüm mü birikim için vs?” Eğer ki geçici bir çözümse hiç bulaşma. Ne mutlu olursun, ne de birikim yapabilirsin. Ben de benzer bir meslekteyim. Dışarıdan bakıldığı kadar kolay olmuyor o işler. 70 saatin toplam 5 saatinde uyuduğumu bilirim. 33 saat çalışıp 2 saat dinlenip tekrar işe geldiğimi bilirim. O yüzden 5 te evime gider siteme yazı eklerim olayı mümkün olmayabilir. Oladabilir. Şans artık ne diyeyim. Yolun bahtın açık olsun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
Z** Ö**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Maaş herşey değil :) fabrikada çalışırken kafan attığında “al atını bilmem naparım tımarını” diyebilirsin ama burda öyle bir durumun yok. Yanlış anlama ben sana ol - olma demiyorum. Sadece ölçüp tartarken kefelere doğru şeyleri at. Kulaktan dolma şeyleri değil. Ki sonu hayal kırıklığı olmasın ;)
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Ş** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
okuduğu mesleği yapamayan herkesin yüksek maaş için tervih etmek zorunda olduğu meslek grubuna giriyor maalesef. Şartlar iyi olsa polis olmadan da herkes 5-6k maaş alsa memlekette kimse polis olmaz
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Ön muhasebeci
-
-
Ad Soyad
R** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Polis değilde bir bakanın falan koruması olmak isterdim çünkü havalı geliyor bana saçımı sağa taramadan dışarı çıkmazdım. (ego diyenler olabilir (evet haklısınız)).
Tabi freelancer çalışmak istediğim için okulu terk ettim diyebilirim beni örnek almayın (çünkü şuan zorlanıyorum ama pişman değilim çünkü halen bir hayalim var).
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
404
-
-
Ad Soyad
Ö** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Birinci ağızdan söyliyim asgari ücret alabileceğin başka iş deyip abartanlar da var ama o kadar da değil, düzgün, geçimini sağlayabileceğin, seni ele düşürmeyecek maaşlı bir iş bulabilme ihtimalin varsa git. Polislik ondan sonra. Bu lafı da polis olduktan sonra çalıştığın yerde çok duycaksın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** Ş**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Eğer elinde bir mesleğin yok ise devlete sırtını daya derim.
Herkez hata yapabilir, pardon herkes. | ibocum.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / E
-
Meslek
Reklam-Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** N**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
psikolojik yönden iyi hissederim diyorsan ol. Tabi yazılı, sözlü ve beden sınavlarında başarılı olabilirsen ve fiziki şartların uygunsa..
Dünya Koca bir YALAN.. İnanmak isteyene..!
trkmensa
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Sosyal medya
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben olsam giderdim, el işi gerçekten zor fakat devlet öyle değil. İtle kopukla uğraşırken yalnız değilsiniz fakat benim gibi bir lokantada veya baharatçıda çalışmışsanız en ufak kalabalıkta yetkiniz düşük olduğu için yiyeceğiniz laflar psikolojinizi etkiliyor.