Bence tutar. O bütçe biraz yetersiz kalabilir ama azimle seven betonu delermiş : ) Wikipedia yasaklandıktan sonra Wikizero açıldı. Ona da tutmaz , olmaz , yapma dediler tuttu. Onedio , saçma sapan bir site iken birden bire patladı ve Ülkede sosyal içerik platformu adında bir sektör daha oluştu.
Ülkede zaten bilinen belli başlı sözlükler var ve sözlüklere meraklı kitle de bi hayli fazla. Her geçen günde artış gösteriyor. Ben Anahtar kelime dökümü yaparken bile insanların Google gibi arama motorlarında arama yaparken , Mesela " Patlıcan Oturma Nasıl Yapılır Ekşi , Sivilceler nasıl geçer Ekşi " gibi arama yaptıklarını görüyorum. Sözlük deyip geçmemek lazım. Sözlüklerin son derece güzel trafik kaynakları var. Eğer site kaliteli bir yazılım ile piyasaya girer de , Seo çalışmaları aklı başında yapılırsa , içerik sağlayıcı ekip çalışkan ve azimli olursa 50 bin Lira dediğiniz parayı 2 ayda tekrar kazandırır.
Gece yastığa kafanızı koyduğunuz da sözlük sitesi girişimi için hayaller kurarak uyuyorsanız , ekipteki herkes azimli ve hevesli ise başarı elde edilebilir.! Şimdiden hayırlı olsun , Alan adı da gayet güzel.!