miyondemli yok hocam bunları biliyorum ilginiz için teşekkür ederim. Ne olduğunu tam anlatamıyorum yeni öğrendim çünkü. Mesela mwaraci Google da hangi kelimeden kaç trafik alıyor, hangi kelimede kaçıncı sırada şeklinde bilgi edinebildigimiz siteler varmış. Similarweb de var ama verilerin çoğu görünmüyor. Semtush ta ORGANİC SEARCH POSİTİONS diye bir yer var onu kastediyorum. Günlük kotam dolduğu için size ekran fotosu atamıyorum.

Mesela geçen aylarda bir arkadaş neoldu diye bir sitenin verilerini paylaşmış. Hangi kelimede kaçıncı sırada, ne kadar trafik alıyor vb seklinde. Orada gördüm böyle bir şeyin olduğunu. Attığı fotoraf şuydu:
https://i.ibb.co/bNc9HW3/Screenshot-2019-10-21-22-10-51-969-com-android-chrome.png

Buna benzer siteleri bulmaya çalışıyorum inşallah. Semrush ve similarweb fena değil ama verileri kıyaslayınca farklı değerler çıkıyor. Bu şekilde farklı ücretsiz araçlar varsa bütün verileri kıyaslamak istiyorum. Bu internetin iç yüzü resmen. Bu konuda çok güzel analizler yapılabilir diye düşünüyorum. Bildiğiniz başka araçlar var mı acaba? İlginiz için teşekkürler