-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Bir kaç haftadır boşa düşmesi için takipteydim. Alan adını ilerde belirli bir miktar üzerinden satışa çıkartmayı düşünüyorum veya otomobil bilgim sınırlı olduğu için ancak satın alacağım içerikler ile ilerleyebilirim.
caziparaba.com
Rekabet sebebiyle ilan sitesi yapmayı asla düşünmüyorum. "projelendirebilecek bir şirkete satmalısın" ya da "karşılaştırma sitesi" yapılabilir gibi sizden öneriler gelirse değerlendirmek isterim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Satış Temsilcisi
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
google aranma hacmi göstermiyor, ay da 10 kişi dahi cazip araba diye yazmıyor.
seo çalışmalarınız ile nasıl projelendirdiğinize bağlı olarak bizler de takip edelim bakalım nasıl olacak...
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Projelendirecek kişi ismin marka olması için çok para harcaması gerekiyor, sağlam yatırım gerekli. Google aranma hacmine önem veriyorum açıkçası, tabii benim gibi binlerce kişi. Yukarıdaki mesaj da yer aldığı gibi aranma hacmi de çok yokmuş. Alıcı kişi Cazip Araba kelimesine bayağı yatırım yapması gerekiyor, hayırlı satışlar dilerim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
kişisel bloğ • tevfik.org
semx
insolissistibiturbalocis
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Kamu
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
İlan sitesi değil ancak şöyle bir proje yapılabilir: örneğin internette şu tip aramalar çok fazla "20.000 TL'ye hangi araba alınır, 30.000 TL araba önerisi" vs vs vs.
Kullanıcıların direkt bütçe girerek alabilecekleri arabaları, arabaların birbirlerine kıyasla iyi ve kötü yanları, kısaca kişinin bütçesine göre cazip gelecek arabayı seçmesini sağlayan bir sistem.
Bence güzel olur..
2 kişi bu mesajı beğendi.
Satılık torrent oyun sitesi: https://wmaraci.com/forum/3410458-mesaj1.html
bd
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
2
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Vergi oranları düşük, az yakan uygun fiyatları arabaların listelenip karşılaştırma yapılabileceği bir platform çok tatlı olabilir. Listeleme şekilleri de:
ÖTV oranı düşük,
100km yakıt tüketimi,
Yerli,
Hybrid veya elektrikli gibi olabilir.
Yine arkadaşların dediği gibi xxx fiyata alınabilecek arabalar şeklinde listeler oluşturabilir.
Markalaşabilecek bir alan adı ancak biraz uğraş gerektiriyor.
3 kişi bu mesajı beğendi.