Alperenler adlı üyeden alıntı

google aranma hacmi göstermiyor, ay da 10 kişi dahi cazip araba diye yazmıyor.
seo çalışmalarınız ile nasıl projelendirdiğinize bağlı olarak bizler de takip edelim bakalım nasıl olacak...

tevfikaktunc adlı üyeden alıntı

Projelendirecek kişi ismin marka olması için çok para harcaması gerekiyor, sağlam yatırım gerekli. Google aranma hacmine önem veriyorum açıkçası, tabii benim gibi binlerce kişi. Yukarıdaki mesaj da yer aldığı gibi aranma hacmi de çok yokmuş. Alıcı kişi Cazip Araba kelimesine bayağı yatırım yapması gerekiyor, hayırlı satışlar dilerim.

Öncelikle teşekkürler fikirlerinizi belirttiğiniz için. Domaini alırken aranma hacmine bakmadım bile. Geleceği göz önüne aldığımızda araba kelimesinin hep sabit kaldığı görülüyor. "elektrikli araba", "uçan araba" vs. Caziparaba kelimesi ise proje açısından sınırsız opsiyonlar sunuyor gibi. Örneğin yatırım yapılarak projelendirilebilecek bir araba ilan sitesi, araba fiyat ve özelliklerini karşılaştırma sitesi, araç kredisi veya çok zorlarsak araba ile ilgili bir oyun sitesi. Bu yüzden aranma hacmini umursamadım.

semx Şu an en mantıklı opsiyon bu dediğiniz seçenek olarak görünüyor. Teşekkür ederim.