sertacs adlı üyeden alıntı
satın almak için blog özelliğini bekliyorum. blog prototip resmi çok güzel görünüyor.
duyuru başlığınızda sözlük + soru cevap demişsiniz.
soru cevap için ekstra modüller gelecek mi?
Blog + sözlük + soru cevap mix bir portal yapmak istiyorum. blog sitenin anasayfası olacakken sözlük yada soru cevap gibi bölümlere menüden geçebilecekler. tek üyelikle hepsini kullanabilmeli üyeler.
Her sözlük teması aslında soru cevap sayılır. Ancak, "doğru cevabı seçme" modülü eklenecek. Sistem bahsettiğiniz gibi olacak zaten, hepsi aynı sitede olacak.
sertacs adlı üyeden alıntı
birde hazır içerikli wordpress siteye temayı kurunca ne oluyor?
blog eklentisini bu yüzden bekliyorum. doğrudan içeriklerle beraber kolayca geçiş yapabilmemiz gerekir.
Blog yazıları direkt olarak geçemez. Çünkü custom post type kullanılacak. Ancak ufak bir SQL sorgusu ile giydirilir problemsiz.
Bilemiyorum, kendilerine sormanız daha uygun olacaktır. Herkesin kendi seçimi. Ancak kendisi ile son görüşmemizde temanın kendisi için özelleştirilmesini ve minimum seviyede hype sözlük'e benzemesini istediğini söylemişti. Ben de ayın 10'una kadar ek iş için dolu olduğumu söylemiştim.
Sanıyorum ki özgün olabilmek adına değiştirdi. Ancak, problem şuradaki; şu an seçtiği ASP sistemden herkes akın akın hype sözlük'e geçmeye çalışıyor.
Bir hatadan, problemden, bugdan ya da performanstan kaynaklı bir problem sebebiyle geçiş olmadığını kesin olarak söyleyebilirim.