Yazdıklarından anladığım kadarıyla birden fazla konu hakkında yazı yazınca başarılı olamamışsın veya olamıyorsun. Bu yüzden senin için en iyisi tek bir konu seçip o konuda uzmanlaşman. Niş sitelerin/blogların daha önemli ve daha değerli olduğunu düşünüyorum.

Hit konusunda düşüş yaşarmıyım diye sormuşsun. Evet hit konusunda düşüş yaşarsın. Fakat tek bir konu hakkında yazı yazdığında, o konu ile ilgilenen kişiler bloguna gelecektir. Bu şekilde bloguna gelen kişilerin yorum yazma olasılığı daha yüksek olur. Çünkü onlar belirli bir konuda bilgi arayan kişilerdir. Hatta seçtiğin konu onların ilgi alanı da olabilir ki bu da yorum yazılma ihtimalini arttırır. Bu da bence blogunun kalitesini arttırır. Şahsen ben tek konuya yönelik blogları daha çok seviyorum ve takip etmeye çalışıyorum. Hele ki ilgi alanıma giriyorsa.

Amacı hit olan insanların başarılı olabileceklerini düşünmüyorum. Hit kaygısı yaşıyorsan warez veya illegal site/blog aç. Bol bol hit alırsın. Para da kazanırsın. Tabii ki "sitem her an kapanabilir mi?" kaygısıyla yaşamayı ve emeklerinin bir gün boşa gideceği riskini göze alabiliyorsan.