yilmaz70 hocam daha site yeni kurulmuş ve böyle hata veriyorsa ileride işler iyi gidince aynı hatayı vermeyeceğinin hiçbir kesinliği yok. Benim 1,5 yıldır kullandığım firmada 1 kere bile böyle bir hata almadım. Hosting şirketini neden savunduğunuzu anlayamadım :) Ben olsam anında değiştiririm, bakım veya hata her neyse; bu beni ırgalamaz ve bu hatayı özellikle gün içerisinde veriyorsa o firmanın yüzüne bir daha bakmam ben.
Acaba bu konularda uzman olduğumdan olabilir mi? Aynı zamanda özel müşterilerime de hosting hizmeti veriyorum, sunuculardan ve yazılımdan iyi anladığım için.
Açıkçası hemen her hosting firmasında barınan müşterilerimin sitesi mevcut. Ve bir kaç firma dışında alt yapıları iyi olan firma maalesef yok. Bunların başında iyi sunuculara sahip olan Turhost geliyor.
Hiç bir zaman %100 uptime garantisi verilemez ancak en uzun uptime süresi beğenmediğiniz Turhost firmasında mevcuttur.
Bir aksaklık oldu diye anında firma değiştiriyorsanız o sizin tercihinizdir. Sizin düşünceniz de beni ırgalamaz.
İyi forumlar.
Not: Bu arada mevcut site sadece ana sayfası 3.4 MB ve bunun 2.1 MB resimlerden oluşuyor. Gereken düzenlemeler ile çok daha hızlı açılır. Dolayısı ile her şeyi hosting firmasından bekleyemeyiz.
Bir not daha: Lütfen cevap vermeyin..