değerli büyüklerim malesef ekonomik sıkıntı cekmekteyim.Sözleşmem fesh edildi.Kütahya bölgesinde iş bulmak ta oldukca sıkıntı.Google adsenseye ne kadar dua etsem azdır.belki cok az bir kazancım oluyor ama gerek 2 bucuk yıl önce askerde gerekse son iki aydır.harclığım geliyor.

Şuan için bir eğitim sitem var dosya yükleme bölümleri dersler ders notları kitapların yararlı olanların pdf leri mevcut.

Eğitim sitem icin daha neler yapabilirim.Bu konuda nacizhane fikirlerinizi ve siteme katsı olur diye düşündüğünüz kazanc getirebilecek önerilerinize ihtiyacım var.

ve birde kitap yazabilecek kadar bilgi ve soru bankalarından soru cıkaracak kadar kapasitem mevcut inanıyorum ki kitabımda tutacak yasal prosödürü nedir? yaklaşık soru bankalı veya konu sonrası testlerle birlikte 1500 sayfalık kpss kitabları gibi farklı bi alanın kitabını yazabilecek seviyedeyim bu konuda nasıl bir girişim yapmalıyım.

cok değişik ve kazanç sağlayacak görüşlerinize ihtiyacım var.Rabbim işşiz olanlara tez zamanda helal rızık kapıları acsın.şunu söylemek gerek ki adsense yurt dışı kaynaklı az da olsa nimet getiriyor .Rabbim hepimize bereketli işler eylesin.