-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcılığı & FED
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Merhaba arkadaşlar,
LiteSpeed cache eklentisi, sadece litespeed altyapılı ve litespeed cache modülü aktif olan sunucularda tam performans çalışmaktadır. Sunucunuzun altyapısını ve cache desteğinin eklenti için yeterli olup olmadığını kontrol etmeniz gerekiyor.
Şurada
https://huseyinkorbalta.com/wordpress-litespeed-cache-eklenti-ayarlari-nasil-yapilir/ çok detaylı bir rehber hazırladım, inceleyebilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
wptreni.com | Wordpress Blogu
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Master & Grafiker
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
1 senedir kullandığım eklenti kurcalanmadığı sürece gayet stabil ve profesyonel bir cache eklentisi. Ha şunuda demeliyim serverinizde bunun modülünün aktif olması lazım aksi halde çalışmaz
Wp Kurulum♥Wp Optimize♥Wp Seo Çalışması♥Wp Tema Kurulum♥Android Webview Uygulama♥Grafik Tasarım
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Profesyonel Web Çözümleri
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
devrimedia hocam bu eklentiyi etkinleştirdiğiniz anda sizin .htaccess dosyanızı falan değiştiriyor. Daha sonra eklentiyi devre dışı bırakınca illaki bir yerden patlıyor. Mesela benim admin paneli çöp olmuştu.
azembilisim.com | Profesyonel Web Çözümleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Master & Grafiker
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
emreyavsan şuana kadar 35 sitede kullanıyorum bir sorun görmedim. Sürekli devre dışı bırakıp etkinleştiriyorum hostunuzdan olabilir.
Wp Kurulum♥Wp Optimize♥Wp Seo Çalışması♥Wp Tema Kurulum♥Android Webview Uygulama♥Grafik Tasarım
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
Bilişim
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
çözümü sanırım buldum :)
litespeedcache i kapattım elementor de ek bir modülümü kapatmıştım sanki o etkilemiş gibi duruyor.
akşam litespeed cache i aktif edeceğim eğer bozulma olmaz ise sorunun kaynağı modül çakışması
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web & Medya
-
-
Ad Soyad
T** H**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Litespeed çok kullanışlı bir önbellek eklentisidir. Bu kadar olumsuz yorumu bir arada görmek çok ilginç. Takıldığınız yerlerde destek sağlayabilirim. Düşündüğünüz kadar zor değil aslında. Yine de bir alternatif arıyorsanız Wp-Rocket kullanabilirsiniz.
Sorun yaşayanlar detay bilgi ile iletişim sağlarlarsa yardımcı olayım.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
E-Ticaret
-
-
Ad Soyad
P** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
tema yada eklenti çakışması oluyordur. yoksa en çok kullanılan cache eklentisidir. eğer tüm eklentileri iptal edip, standart wp teması kullandığınızda, hata olursa gerçekten bug vs gibi bişey vardır. ama her önüne gelen tema ve eklenti yazdığı için çakışma olması muhtemel.