-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Mesleksiz
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Merhaba arkadaslar.
Elimizde bir xml adresi var bu adres ile urün ekleme nasil yapilir bilgi verirseniz sevinirim.
Muratcamoglu.com
seocuwm
05558887654
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Kurumsal Web Tasarım Ve Reklam
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
all import pro elımde muvcut ısterseniz size satabilirim
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Mesleksiz
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
aslında bu xml olayına çok girmek istemiyorum ama bir yerde de mecbur kalıyoruz. Ürünleri Xml aracılığı ile çektiğimiz taktirde sitenin google uzerinde değerinin düşeceğine inanıyorum. Aynı kelimeler aynı cümleler aynı ürün bir nevi kopya içerik.
Ancak ürünlerin stok durumu stokta olup olmaması bizi bir yerde de bu xml olayına itiyor. Firma ine görüşme sağladıktan sonra ya mecburen xml sistemini kullanacağız. Yada firma güncel stokta olmayan bilgisi paylaşıyorsa tüm ürünleri tek tek yükleyeceğiz.
İç giyim için biraz bol sayfalı uzun bir çalışma olacak ama verminin de iyi olacağı kanaatindeyim
Muratcamoglu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Street Engineer
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kopya içerik konusunda haklısın. Google da düşüş kesin olacaktır. Hele ki Search Console engeli ile çok sık karşılaşılacaktır. Çözüm olarak yine doğru ve mantıklı yolun Manuel düzenleme olduğunu söyledin. İşletme tercihine bırakırsan düşüş ile, Manuel düzenleme ile giriş sağlarsan başına iş almış olursun. 😂
1 kişi bu mesajı beğendi.
seocuwm
05558887654
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Kurumsal Web Tasarım Ve Reklam
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bende xml ile urun cekıyorum all ımport satın aldım. suan bnde linklerı ıcerı bu sekılde aktarıyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Designer & Developer
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
PM Gönderebilirseniz sisteminiz php ise otomatik herhangi bir import etmeden yani butona basmadan link üzerinden ürün ekleme ve eklenen ürünleri otomatik fiyat güncelleme gibi sizin istekleriniz doğrultusunda yapabilirim. Detayları ve bütçenizi pm olarak bekliyorum.