-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
inşaat mühendisi
-
-
Ad Soyad
U** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar,
Nedenini bilmiyorum ama dün saçma sapan bir durumla ilk kez karşılaştım.
Wordpress sitesinde bir yazımı 'taslak olarak kaydet' dediğimde, o an için yazı kaydedilmiş gibi görünmüştü. Bu şekilde kaydettiğimi düşünerek yazı editörünü kapatıp, daha sonra yazıma devam etmek için tekrar açtığımda ise, yazının son kaydettiğim şekilde olmadığını gördüm. Bir önceki taslak neyse o şekilde karşıma çıktı. İlginç bir şekilde bu durumdayken F5'e basarak sayfayı yenilediğimde ise son olarak kaydettiğim şekilde yazı düzeliyor.
Bütün yazılarımda bu problem var. Yazı editöründe yazının son halini görmek için hep sayfayı yenilemem gerekiyor. Sizce neden kaynaklanıyor bu durum?
Teşekkürler
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Street Engineer
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Pc nizde Malware olabilir mi?
Prensip olarak wordpress güncel sürümde bu gibi bir sorun olmuş olsa, bu durum tüm wordpress kullanıcılarını etkileyecektir.
Tema kaynaklı bir durum olduğunu düşünecek olursak eğer, taslaklar bölümünü yöneten wordpress yapısıdır.
Aklıma ilk gelen pc de malware olabileceği. Tarayıcınızda sorun halen devam ediyorsa, tarayıcınızı kaldırın ve yeniden kurarak kontrol edin. Gezgin geçmişini silerek yeniden bir taslak çalışması yaparak kontrol edin. Yada tarayıcınızı değiştirin.
biXi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
F** Ş**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Klasik düzenleyici eklentisini indirip , daha sonra taslak olarak kaydeder misiniz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web & Medya
-
-
Ad Soyad
T** H**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Cache alıyorda olabilir belki
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
inşaat mühendisi
-
-
Ad Soyad
U** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Farklı tarayıcılarla ve hatta başka bir bilgisayardan da denedim sorun aynı. Şimdi de taslak olarak kaydet dediğimde yeni bir sekmede 'Takip ettiğiniz bağlantının süresi doldu.' diye bir uyarı almaya başladım. geri dön dediğimde ise editörün üst tarafında;
'Bu yazının tarayıcınızdaki yedeği aşağıdaki sürümden farklı. Yedekten geri döndür
Bu, düzenleyicideki mevcut içeriği en son yedek ile değiştirecektir. Geri al, ileri al tuşları ile eski içeriğe geri dönebilir ya da yeniden yapılandırılmış sürüme geçebilirsiniz.'
şeklinde bir uyarı var.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
inşaat mühendisi
-
-
Ad Soyad
U** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Manuel güncelleme yapmadım. Wordpress'te yeni olduğum için nasıl yapılıyor bilmiyorum gerçi ama araştırıp onu da bir denerim.