-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Takip edebileceğimiz aktif bir kanal önerebilirmisiniz. Geri takip yapabilecek olanlara takip etmek için.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Çocuk gelişimi hakkında bir sitem mevcut siteme Pinterest üzerinden nasıl hit çekebilirim.
Uyguladığım şey konuda paylaştığım resimleri Pinterest hesabımda etiket ekleyerek paylaşıyorum sizce doğrumu ilerliyorum. Teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
30 sayfayıda okudum ama sizin için yarın bir Daha okuyayım cevabımı bulamazsam tekrar yazarım
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
sosyal medya, web site
-
-
Ad Soyad
T** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
çok bilinen bir kategoride bir sitem var bazen instagram vb. üzerinden resim alıyorum orjinal boyutuyla mı yüklemek gerekir yoksa boyutları değiştirmek mi gerekir ?
önerebileceğiniz bir boyut var mı ? hit getirmesi açısından.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Profesör doktor
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba hocam bir kaç sorum olacak ama . Ben Pinterest hesabımı 1 yıl kadar önce açmıştım ve 25 gündür aktif kullanıyorum be şöyle bir şey başıma geldi . Profilimde örnek 17.000 görüntülenme yazıyor ama analytcs,e bakınca 23.800 gözüküyor ama ertesi güne sadece 19,000 oluyor bunun nedeni nedir.
TurkCraf
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
İnternet Bilişim Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
Ü** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
14 k içerik 5m görüntülemeli hesabım bir kaç gün önce banlandı tamamen içeriklerle birlikte sitemden giden güzel bir siteme ait hesaptı şimdi bu hesabımı banladılar siteyi banladılar mı bilmiyorum tekrar aynı site ile içeriklerimi göndermem bir sorun teşkil eder mi ne öneririsiniz ?
Ek Olarak : Açtığımız pinterest hesaplarını kişisel hesap mı işletme hesabımı olarak başlayalım ?
a ) Kişisel açtığımız hesapları işletme hesabına geçirip tüm pano ve pinleri sonradan aktarma şansımız var mı ?
1 kişi bu mesajı beğendi.