-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Bilgisayar onarım
-
-
Ad Soyad
H** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ÖNCELİKLE HEPİNİZE MERHABA ARKADAŞLAR FORUMA YENİ ÜYE OLDUM VE SİZİN DEĞERLİ FİKİRLERİNİZE İHTİYACIM VAR ŞİMDİDEN KATKIDA BULUNAN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM.
Ben bir okulda bilgi işlem teknik servis sorumlusuyum ve okulda bir altyapı oluşturmak istiyorum nereden nasıl başliyacağımı bir türlü çözemedim öğretmenlerin hepsi laptop ile çalışıyor sınıflarda projeksiyon ile yansıtma yapıyor bilgisayarlar okula yani kuruma ait bütün bilgisayarların ayarlarını sınırlandırmak ve uzaktan yönetmek gibi altyapılar oluşturmak istiyorum nereden nasıl başlayabilirim bunları nasıl gerçekleştirebilirim fikirleriniz benim için değerlidir iyi çalışmalar dilerim hepinize
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Ön muhasebeci
-
-
Ad Soyad
R** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Çok yenisiniz galiba bu işte uzaktan ne yönetmek istiyorsunuz konuyu açabilir misiniz?
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Bilgisayar onarım
-
-
Ad Soyad
H** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
öncelikle zaman ayırdığınız için teşekkür ederim;
Okulda bütün öğretmenlerimiz laptop kullanmakta bunların işletim sistemlerini sınırlamak mesela harici program yüklemelerini engelleme flash bellek takmalarını engellemek ve uzaktan bağlantı kurabilmek bilgisayarlara girilen web sitelerini engelleme çoğaltılabilir örnekler yani açıkcası bende nasıl bir alt yapı kuracağımı tam bilemedim işte ne yapmam gerekir nasıl daha iyi bir yol izlerim bilemedim
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Web sitesi ile ilgili sorunlarınızın çözümü Antikor uygulamasını veya benzeri bir uygulama satın alarak çözebilirsiniz. ( belediyede staj yaptım bende teknik serviste bu kullanılıyordu) Bilgisayarları tek sistemden yönetmek içinde Domain oluşturup kullanıcıları bu domaine kaydedeceksiniz kullanıcı adı ve şifreyle verdiğiniz yetki dahilinde işlem yapabilecekler hatta sifrelerini bile siz root hesaptan girip değiştirebilirsin .
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Ön muhasebeci
-
-
Ad Soyad
R** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bütün bilgisayarlara format atıp misafir oturumu açın misafir oturumunda yönetimi izni ister bir program kurulması için uzaktan sorun giderme içinde teamviever kullanabilirsiniz onun dışında internete sınır katabilmek için firewall server almalısınız bunu çok önermem onun yerine meb sistemini kullanmanızı öneririm onun haricinde takıldığınız şeyleri sorabilirsiniz uzaktan kontrol için farklı sistemler var onlarda çok pahalı olabilir ve isimlerini bilmiyorum.
Son olarak antivirüs programı olarak eser smart security öneriyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Bilgisayar onarım
-
-
Ad Soyad
H** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
antikor programına ulaşamadım internetten araştırdığımda nereden inceleyebilirim acaba?
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Ön muhasebeci
-
-
Ad Soyad
R** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Antikor un sadece bir yazılım olduğunu düşünmüyorum yani server a ihtiyaç duyuyordur. @Mustttiii