-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
İşletme
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar ,
Kısa süre önce önceden kullanmış olduğum pro hosting paketimin tarihi sona erdi. Paket gereksiz pahalı olduğu için düşük seviye bir paket satın aldım sorun burada başladı :) Cpanel üzerindeki yedekleme sihirbazı üzerinden yedekleri bilgisayarıma indirdim , yeni cpanel oluşturup oraya yedekleme sihirbazı üzerinden yüklediğimde sitenin eski hali gelmedi. Elim ayağım bağlı şekilde kaldım. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
GoFast
En Hızlı Web Hosting
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
IT
-
-
Ad Soyad
G** E**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Hocam, eger restore yaptiysaniz, File managerden ana dizine gidip ordan backup folderini bulun.
Daha sonra backup folderi icinde homedirin icinden public_html yi alip ana dizine tasiyin.
Yine backup folderinde mysql folderi var ordan dan SQL i alip mysqlwizarddan yeni SQL olusturup php my adminden restore edin.
Daha sonra wp-config.php nizi guncel MYSQL bilgileriniz ile guncelleyin.
Site calismaya baslayacak permalinksleri kontrol edin calismiyorsa eger, wp-adminden permalinkslere gidip plain e cevirip tekrardan olmasi gereken ayarlara cevirip kayit edin.
Bu islemler sonunda herseyin calismasi lazim eger domainde degisiklik olmamis ise
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
İşletme
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam denedim ama olmadı.Çok anlamadığım için yedekleme sihirbazı ile kolayca yedek alıp tekrar yükleyebileceğimi sandım beklediğim gibi gitmedi.