-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
İşsiz
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Flash oyun üzerine bir website açma düşüncesine kapıldım. Fakat chrome da flash engelleniyor ayarlara girip flash playeri için izin verilmesi gerekiyor. Çocuklar bunu aşamayabilir ayrıca chrome da geçenlerde bir uyarı görmüştüm adobe flash player artık desteklenmeyecek gibisinden. Flash oyun sitesi açanların en sık karşılaştığı sorunlar neler ve bu işin geleceği varmı yoksa bitik bir sektör mü ne düşünüyorsunuz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
R** C**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bence flash oyunlar artık günümüzde pek bir işlevi kalmadı gibi, farklı bir proje düşünmenizi tavsiye ederim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
İşsiz
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
aklımda nasıl yer etti şöyle söyleyeyim. Forumlarda eski konulara bakıyorum. abc xyz vs vs sitem yeni açtım amacım bu hedefim bu yazılmış siteler kullanımda değil hepsi uçmuş flash oyun sitelerine bakıyorum 4 5 yıldır hep açık denk geliyor. Aslında söylediğiniz gibi düşünüyorum çocuklar okuma yazma bilmese bile google play alıyor sesli aramayla oyun arayıp buluyor sizin söylediğinizdede haklılık payı yüksek gerçekten kapalı kutu bir alan ne yapsak ne etsek :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
İşsiz
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
An itibari ile edindiğim bilgilere göre benim anladığım flash oyun sektörü 2020 de son buluyormuş.