mcaktas
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Satış Danışmanı
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
merhaba Wordpress E-Ticaret alt yapısı bir web sitem var bu sitem için bana öneride bulunabileceğiniz vds sunucu firmaları var mıdır ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
E-Ticaret
-
-
Ad Soyad
P** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
sağlam olsun istiyosan, vultr 6 dolarlık yüksek performans paketi işini görecektir.
mcaktas
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Satış Danışmanı
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
işte kafamın karışmasının sebebi herkes bir birinden farklı şeyler söylüyor bu olay şans oyunu gibi ya tutarsa hesabı olmasından ve host yada vds firmalarının sitelerine girip çıkmaktan firmalar ile alakalı mantıklı şikayetleri okudugumda çıkmaza çıkıyorum
cliaweb
Web Hosting Sağlayıcı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Hosting Sağlayıcısı
-
-
Ad Soyad
R** Y**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Merhaba
mcaktas7/24 destek sunduğumuz VDS paketlerimizi önerebiliriz;
https://www.cliaweb.com/vds-sunucu.htmlİyi çalışmalar dileriz.
Linux Hosting | Linux Reseller | VPS | VDS https://www.cliaweb.com - İletişim : +90 (850) 885 10 39
mcaktas
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Satış Danışmanı
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
şimdi foruma konu açtım herkes satmak için bizi tercih edin falan diyor :) mesele satmak sanırım onlar için wordpress e-ticaret yapısı olabilir ama cogunlukla kimse paylaşımlı sunucunun iyi olacagını söylemiyor.
bir çok firmadan, firmaya geçtim hep paylaşımlı sunucu kullandım, sunucu ne kadar alır diger müşterilerim etkilenirmi demeden satmak için dolduruyorlar sorun burda aslında benim istedigim vds ama hiç kullanmadım için bir birinden farklı fiyatlar olmasından dolayı da güvenemiyorum tamam özelliklere bakıyoruz ediyoruz da iş özelliklerle bitmiyor işte....