Merhabalar Yılmaz bey, yilmaz70
Bir çok konu altında buna benzer yorumlarınızı görüntülediğim için birkaç soru sorma gereği duydum size. Amacım kesinlikle bir polemik yaratmak veya düşünceleri karşılaştırmak değil, bu konuda beni yanlış anlamanızı istemem.
Wmaracı ve benzer platformların bilgi ve hizmet paylaşımı konusunda ideal platformlar olduğunda hemfikiriz zannediyorum ki. Buna benzer bir konu altında yardım talep eden kişiye kendi hizmetlerimiz ile yardımcı olmak adına bir teklif sunduğumuzda kurumsal firma olmaktan çıkıyor muyuz ? veya kurumsal firma olmamız için illa müşterilerimiz bu tip konular altında A firmasını tavsiye ederim mutlaka deneyin gibi yorumlarda bulunması mı gerekiyor ?
Düşüncenize saygı duyuyorum. Belki dediğiniz şekilde çıkarcı olarak yaklaşan firmalar olabilir ama ; bu tarz bir konu altına hizmet ayrıntısını ve içeren bir teklif yönelttiğimizde kurumsal firma olmaktan çıkıyorsak burada bir problem var demektir.
Kurumsal firma olarak gördüğünüz çoğu firmanın satış temsilcileri, pazarlama elemanları vb. işleri yürütmek için ekipleri mevcut.
Örneğin ben işyeri güvenliğimiz hakkında problem yaşıyoruz var mı önerebileceğiniz bir firma nasıl bir yol izlemeliyiz tarzında bir konu açtığımda A firması size şu paketlerimizle yardımcı olabiliriz gibi bir yorum attığında o firmada kurumsallıktan çıkmış mı oluyor ?
Dediğim gibi herhangi bir polemik yaratma amacım yok sadece bu şekilde düşünmenizi sağlayan mantığı merak ettim. İstemeden bir saygısızlığım olduysa affınıza sığınıyorum.