-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
E-Ticaret
-
-
Ad Soyad
P** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
bildiğim bazı büyük firmalarda ( WP Engine) gibi böyle sunucu bazlı cache sunuyolar fakat litespeed bir cache eklentisinden daha fazla olan topyekün bir performans paketidir. hatta wp rocket'te sürekli geliştirildiği için buda tercih edilebilir.
Kuaza
paylaşımcı ol ;)
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Coder
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
boyle bir cache sistemi gunumuzde kabul edilemez, hakarettir. Para vermek sizin heycanlanmaniza sebep oldu sanirim, lutfen insanlari gereksiz para harcamaya yoneltmeyin. wp-super cache yada litespeed in birakin yanindan gecmeyi, ruzgarini bile cok gelir soylediginiz eklentiye.
buyuk ihtimal index.php ye php cache kodlarini koyup gelen her istekde sayfayi html olarak kaydedip, ikinci ziyaretlerde sunuyordur. Satin alma sayfasinda altda yazan soru cevap kismidami dikkatinizi cekmedi.
yillardir gelistirilen cache eklentilerine hakaret resmen..
1 kişi bu mesajı beğendi.
https://sorucevap.com #sorucevap
Ripped
Serçe Development
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
SEO & Software
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
php to html eklentisidir kendisi :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
bilgisayar mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Dinamik içerik varsa çalışmıyor yoksa işinizi görür .
Kuaza
paylaşımcı ol ;)
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Coder
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
biXi adlı üyeden alıntı
Kuaza dediğin eklentilerin hepsini kurdum free özellikleri benim işimi görmedi tabiri caize eşşekten inip deveye bindim premiuma ona vereceğim paraya bunu aldım ve gayette memnunum :) yukarıdaki örneğe kıyaslarsak at oluyor buda :D Nedir yani htmlye çeviriyor diye gözardı mı edeceğiz? sonuçta işe yarıyor mu yarıyor benim için burası önemli.
Anlamadiginiz sey aslinda bu, size hizli geliyor ama hiztesti sitelerinden baktiniz mi hic ? her yerde sizde tak diye acildigi gibi acilmaz ve yogunluk durumunda php kullandigi icin asiri kasar, sunucu bloke olur v.s
Ancak wp-super-cache gibi eklentilerde php yada mysql ye ellesmeden cacheyi kullaniciya gosteren bir yapi var ve bu sizin bahsettiginiz eklentiden cok daha iyisidir.
nginx icin bu yazimda wp-super-cachenin yapilandirmasindan bahsettim, yerinizde olsam bu tarz milyonlarin kullandigi bir eklentiyi kotulerken tekrar dusunurdum.
Nginx için wp süper cache ayarları (Masaüstü ve mobil cache uyumlu): https://kuaza.com/wordpress-eklentileri/nginx-icin-wp-super-cache-ayarlari-masaustu-ve-mobil-cache-uyumlu
https://sorucevap.com #sorucevap
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
E-Ticaret
-
-
Ad Soyad
P** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
paralı olarak en iyi hizmeti almak istiyorsanız wp rocket hemen hemen tüm ihtiyacınızı karşılayacaktır.