Muhammedalican adlı üyeden alıntı
Merhaba;Öncelikle sitenizi inceledim mevcut tema ve hız açısından oldukça başarılı buldum. Tek bir kitle üzerinde yoğunlaşmanız sizin açınızdan daha iyi olacaktır. Bu şekilde daha verimli çalışabilirsiniz diye düşünüyorum.
Tema oldukça özgün ilk defa karşılaştım sıradan sürekli gördüğümüz temalardan uzak bu benim için oldukça önemli çünkü aynı tema şablon görmekten inanın ben yıldım :)
Bunun dışında önerebileceğim bir fikir var eğer imkanınız varsa tek sayfa üzerinden kullanıcıları araba ile ilgili fikir alışverişi yapabileceği bir forum sayfası yapardım. Fakat forum sayfası büyük çaplı olmayacak sadece sitenizde mevcut üyeliği bulunanlar araba modelleri veya kafasında yer alan sorulara çözüm bulması adına.
Başarılar dilerim..
Evet forum aklımızda olan bir detay ancak karar veremedik kapsamlı mı olmalı yoksa daha dar mı tutulmalı. kararsızız. aslında temada üyeler arası etkileşim alanı var ancak henüz üyelik zorunlu kılmadığımız için aktif etmedik.
bunun dışında hit arttırmak için önerileriniz varsa okumaktan memnun olurum. dışarıdan nasıl hit çekeriz bunu sürekli sorguluyoruz.