-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Radyasyon
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Merhaba ben pazartesi günü sıfırdan başvuru yaptım. (daha önce ev İnterneti yoktu.) evrakları kargoladım dün öğlen teslim edildi. Evrakların ne zaman onaylanır ve sizce ne zaman kullanmaya başlarım. Ayrıca pazartesi gün *******dan geldiler portu falan ayarladılar.
Başvurum bir kaç saat önce onaylandı ama dsl ışığım yanmıyor aradım söyledim ekibimiz kuruluma gelecek gelince kablolar bakacaklar dedi. Şimdi ekip gelirse benden ekstra bir ücret talep eder mi ve tahmini olarak ne zaman gelirler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Bilgisayar Prog.
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Port olayı tamamlandıysa bağlantı yapmak için bir arkadaş yönlendiriyorlar bağlantıyı yaptıktan sonra modem kurulumu yapılıyor veya yapıyorsunuz kullanmaya başlıyorsunuz. (Bina da internet tesisatı varsa böyle yoksa kablo çekmeniz gerekecek.)
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Bilgisayar Prog.
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Benim evrak işlerim 7 gun sürdü de evrak işlerim bittikten sonra port ayarlanması yapıldı. Sizde önce portu ayarlamışlar. Sık sık arayın derim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Evraklar ulaştıktan sonraki günün akşamı onaylanmıştı, yarına kadar halledilir bence.
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam bağlantı bende de yoktu, sık sık arayın, destek kaydı açın üç gün bekledim bu sorun yüzünden. Saha ekibi falan gelmişti, buradan yorum yapmam doğru olmaz ancak sorun benimkiyle aynı sebepten olmalı. Elinizden bir şey geleceğini sanmam.