drbedirhan adlı üyeden alıntı

Yahu sen beni reklam yapmakla suçlamışsın. BU KADAR KOLAY MI İNSANLARI SUÇLAMAK. Benim tavrım ona. Ben orada sadece adsense bilgilerini mi vermişim? Biraz düşün yahu. Bütün bilgileri verdim. Kazanamadığımı belirtmek için verdim o bilgiyi ve sırf onu verdiğim için sen beni saçma sapan çocukça suçlamalarda bulundun. Benim amacım bir sorunum var paylaşmak ve çözüme yardımcı olacak birilerini bulmaktır. Sanırım bu forum sitesi de bunun için var. Senin gibi kuşkucular yüzünden kimse derdini anlatamaz hale gelecek. Biraz bilgisayardan uzak dur bence.

Ayrıca hepimizin bilmediği şeyler olabilir bu yüzden forumlarda araştırma yapıyoruz bu ayıp değil. Bu lafını ayrıca yadırgadım. Sana başka konularda öyle bilgiler veririm ki mala dönersin kendini cahil hissedersin. Lütfen insanların hevesini kırmayın. Bu forumlar yeni bir şeyler öğrenme sorunlarını paylaşma platformlarıdır.

Ayrıca artistim zaten belirtmene gerek yoktu :)


Hay allahim yaaaa sen balik ye biraz bilader, ben reklam yapiyor diye sana degil, konuya host tavsiyesi yapanlara dedim. sagolasin artis oldugunuda ogrendik pehh..