yazanadam adlı üyeden alıntı

Hayırlı satışlar ancak bir önerim olacak. Henüz bünyesinde birçok bug bulunan CyberPanel henüz kararlı hale gelememişken cPanel ya da DirectAdmin tercih etmenizi kesinlikle öneririm. CyberPanel sevdiğim bir panel ama can sıkınıcı olabiliyor.


Degerli yorumunuz icin tesekkurler, Cyberpanel bizim official partnerimizdir. Acik kaynakli bir kontrol paneli. Biz onun uzerine yaklasik 1 senedir gelistirme yapiyoruz ve son 6 aydir tamamen stabil bir sekilde bugune kadar hic bir sikinti yasamadan kendimiz ve musterilerimizle birlikte %100 memnuniyet ile kullaniyoruz.

Acik kaynakli oldugu icin diger hic bir panelde yapilamayacak gelistirmeleri yaparak diger panellere gore cok daha hizli ve guvenilir hale getirdik. Ozellikle Balanced Cloud teknolojisini suanda bizim panelimizden baska destekleyen yok. Gelistirmelerimiz daha iyiye gitme yolunda devam ediyor Referans olmak isterseniz uyelik alip bize ulasin size bakiye yukleyelim istediginiz paketi istediginiz zaman deneyip dilerseniz deneyimlerinizi paylasabilirsiniz.

Cpanel paketlerimizde mevcut dilerseniz inceleyebilirsiniz. ancak hiz ve stabilite olarak Managed Cloud paketimizin ezici bir ustunlugu mevcut.

Tesekkurler