Merhaba sevgili wmaraci konumu okuyup yardimci olmaya calisan arkadaslarıma simdiden teşekkürler. Dostlarım dun sitemi adsense ye yolladım ve bu sabah onay geldi ama bundan bi 5 6 saat sonra reklam sunumunuz kısıtlandı cozumunu bilmiyorum ama sebebi sanırım admob hesabimdan kaynaklanıyor cunki ikiside ayni mail bundan 3 4 ay once smm panelim icin webview mobil uygulama yaptırmıştım ama sanirim google playde yasak mıs bu ondan kaldirirldi ama soyle bi durum var uygulama benim hesabimda degildi bi yaptirdigim kisinin hesabindaydi reklam kodlari benim admobdan di ondan kaldirilinca benim admob hesabimi etkiledi ilk kisitlama oraya geldi bundan 1 ay oncemi ne oyle olması lazım simdide admobdaki bu olay adsenseye de sicradi suan ne mobilde reklam gosterebiliyorum nede mobilde lütfen yardımcı olun cok zor durumdayım
Görseller ve mail aşşağıda;
Mail: Merhaba,
Google; reklamverenlerin, yayıncıların ve kullanıcıların hem sahtekarlıktan hem kötü reklam deneyimlerinden korunduğu bir reklam ekosistemi sağlamak için sıkı bir şekilde çalışır. Bu doğrultuda, yayıncıyı yakından tanımaya çalıştığımız ve trafik kalitesini değerlendirdiğimiz süre içinde bazı AdSense hesaplarının gösterebileceği reklam sayısı geçici olarak sınırlanabilir. Hesabınıza geçici bir reklam sunma sınırı uygulanmıştır.
Şimdi ne yapmalıyım?
AdSense Program politikalarına uymanız önemlidir. Trafiğinizi izlediğimiz süre boyunca bu sınırı otomatik olarak inceleyip güncelleyeceğiz. Maalesef bu işlemin ne kadar süreceğini belirtemiyoruz.
Hesabınızda geçersiz etkinlik veya başka sorunlar tespit edilirse hesabınızın daha fazla yaptırım işlemine tabi tutulabileceğini ya da kalıcı olarak devre dışı bırakılabileceğini unutmayın.
Bu süreçte hesabınıza erişmeye devam edebilir ve hesap düzeyindeki bu sorunla ilgili ayrıntıları Politika merkezinde bulabilirsiniz. Hesabınızın AdSense Program politikalarımıza uygun olması için gerekli önlemleri almanızı öneririz. Anlayışınız ve iş birliğiniz için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla,
Google AdSense Ekibi


Gorseller: